Nieuws

Vijverrobots in ons gamma..

Om het onderhoud van de zwemvijver nog eenvoudiger te maken, kunnen we u 2 soorten robots aanbevelen:

1/ de Dolphin E10 : (eenvoudig model)

De Dolphin E10 robot is uitgerust met de nieuwe ‘Active-Brush’ Technologie. Met deze nieuwe technologie is de borstel van deze robot in staat om uw bodem effectiever te schrobben en reinigen. De borstel op deze robot draait twee keer de loopsnelheid van de robot waardoor uw bodem efficiënter gereinigd kan worden. Daarnaast is deze robot uitgerust met de CleverClean module van Dolphin. Met deze module heeft deze robot een uniek scanning systeem in huis die de oppervlakte van het zwembad perfect scant. Hierdoor kan de zwembadrobot zijn route beter bepalen en wordt de gehele bodem effectief en efficiënter gereinigd.

2/ de Dolphin Scoop DELUXE :

Naast de functionaliteit van de Dolphin E10 (de active-brush’ en de ‘CleverClean module’, is deze eersteklas robot uitgerust met de mogelijkheid om via multi-functionele energieopties, of met behulp een smartphone of tablet, uw reinigingsprogramma’s aan te passen en op afstand te besturen.

De Dolphin Scoop de Luxe komt van de fabrikant Maytronics en is een automatische elektrische bodemzuiger welke de bodem, de wanden en de waterlijn van het zwemvijver* reinigt in 1,5 – 2 of 2,5 uur.

Een andere mogelijkheid is de manuele vijverstofzuiger Pondovac 4 van Oase, waar u meer hulpstukken heeft.

Om slib te voorkomen, kan u echter ook gebruik maken van anti-slib bacteriën.