Zwemvijvers

Tips & Advies voor Zwemvijvers

Bij een zwemvijver wordt vaak het onderhoud over het hoofd gezien. Oorspronkelijk gaat alles meestal goed, tot opeens draadalgen of andere problemen de kop opsteken. Door onze jarenlange ervaring én biologische aanpak, kunnen we u helpen uw zwemvijver glashelder én gezond te houden.

We zijn namelijk de specialist in Oost- & West-Vlaanderen om u te adviseren bij eventuele problemen.
Wij analyseren uw filtersysteem en waterwaarden, en kunnen vaak op basis daarvan kwalitatief advies geven.

Wij hebben ook een selectie van biologische en betrouwbare producten in ons gamma, waarvan we hun waarde kennen en kunnen vertrouwen. Ook robots, filtersystemen, etc.. kan u bij ons vinden..

Door onze familiale band met Wiltae BVBA die dé specialist is de aanleg van zwemvijvers, siervijvers en waterpartijen doet, hebben wij zeer veel praktische kennis in dit domein. Hierdoor kunnen we u met degelijk advies bijstaan.

Verhuur zwemvijverrobot / Waterstofzuiger

Omdat niet alle klanten een robot of waterzuiger willen aankopen, kan u deze bij ons huren.

De Pondovac 4 is een waterzuiger die slib, algen en andere onzuiverheden van de bodem kan verwijderen. Ook kan u de zijkanten aanpakken, maar dit alles is wel manueel werk.

Wenst u echter een geautomatiseerd systeem, dan kan u beroep doen op onze robot. Deze zorgt ervoor dat de bodem gereinigd wordt. Deze die we verhuren gaat echter niet de wanden op of doet geen waterlijn. Wenst u dergelijk robot, dan kan u deze wel aankopen in onze winkel. De Dolphin Scoop Deluxe is een echte aanrader voor echte zwemvijverklanten. U kan hem zelfs extra biedenen via een app op uw smartphone of tablet.

Voor meer info, kan u terecht in onze winkel.
Reservatie is verplicht!

(de vijverrobot wordt niet verhuurd bij watertemperaturen onder de 10graden).

Aanleg zwemvijvers

Wilt u in de zomer een frisse duik nemen in het heldere en verfrissende water van uw zwemvijver? Vindt u de aanblik van een winterse zwemvijver prachtig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij regelen een afspraak met Wiltae BVBA – Dé specialist in vijvers & zwemvijvers.

Wiltae BVBA garandeert een perfecte en plooiloze afdichting, biologische filtering, helder en gezond water. Neem gerust een kijkje op de website van Wiltae : www.vijverbouwerwiltae.be

Wiltae BVBA werd ook meermaals bekroond in de wedstrijd zwemvijverbouwer van het jaar