Winkelaanbod

Premium 5 sterren verdeler & service point van OASE

De Dierenvriend is voor 2017 opnieuw Premium 5*sterrenverdeler van Oase & 1 van de weinige officiële Service Points in België.

Dit houdt in dat we bijna alles van Oase op voorraad hebben. Indien iets toevallig niet voorradig is, dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk bij ons is.

Als service point zorgen wij ervoor dat uw artikelen van OASE bij ons ter plekke bekeken, geëvalueerd en indien mogelijk gerepareerd worden.

Cadeaubon

Wenst u iemand te plezieren, maar weet u niet welk geschenkje gekocht?
Dan biedt de geschenkbon van De Dierenvriend een gemakkelijke oplossing!!

Zwemvijver

Heeft u een zwemvijver, maar weet u niet exact hoe die te onderhouden? Door onze praktische ervaring weten we wat nodig is om een zwemvijver gezond en helder te maken/houden. We zijn namelijk dé specialist in Oost- & West-Vlaanderen om u te adviseren bij eventuele problemen.
Wij analyseren uw filtersysteem en waterwaarden, en kunnen vaak op basis daarvan kwalitatief advies geven.

Wij hebben ook een selectie van biologische en betrouwbare producten in ons gamma, waarvan we hun waarde kennen en kunnen vertrouwen.

Wenst u meer info, kom gerust langs. Breng sowieso wat zwemvijverwater en de gegevens van uw filterinstallatie mee, zodat we de juiste analyse kunnen stellen.

Door onze familiale band met Wiltae BVBA die dé specialist is de aanleg van zwemvijvers, siervijvers en waterpartijen doet, hebben wij zeer veel praktische kennis in dit domein. Hierdoor kunnen we u met degelijk advies bijstaan.

Meer info over zwemvijvers.

Vijvercentrum

De Dierenvriend staat gekend als betrouwbare vijverspecialist advies in aanleg en onderhoud van vijvers. Dit door de jarenlange ervaring en samenwerking met vijverbouwer Wiltae bvba – zwemvijverbouwer van het jaar

Voor advies bij het aanleggen, onderhoud of reiningen van de vijver of bij waterproblemen kan u bij ons terecht.

Onze behulpzame medewerkers zullen u met raad en daad bijstaan.
Wij adviseren dan ook om een potje vijverwater mee te brengen, zodat we een WATERANALYSE kunnen doen, en de juiste diagnose stellen. Meten is weten..

Ook indien u professioneel met tuinaanleg bezig bent, kan u bij ons terecht voor materialen of producten.

Meer info over vijvers.

Aquariumwinkel

Bij ons vindt niet enkel aquariums, maar ook het materiaal voor de opstart, de verzorging en het onderhoud van uw aquarium voor zowel koudwater- als warmwatervissen. Tevens hebben we ook osmose water, Co2 instalalties, en een uitgebreid gamma aan vissen en planten.

Wij kiezen ervoor geen 50 verschillende merken te hebben, maar wel kwalitatieve producten typisch voor de specialisatie van het merk.

Ons assortiment start bij een eenvoudige visbokaal, tot een uitgebreid systeem met filterinstallatie en verwarmer. Daarnaast zijn ook specifieke zaken zoals bodemverwarming, producten voor garnalen, nano-aquariums etc.. te verkrijgen.

Natuurlijk met degelijk en betrouwbaar advies! Bij ons staat de klant voorop en niet de verkoop!
Bij een opstart, begeleiden we u uiteraard, en vertellen we u hoe u stapsgewijs uw aquarium moet opstarten.

Wij helpen u graag verder met meer info.

Dierenspeciaalzaak

Alles is begonnen bij De Dierenvriend als dierenspeciaalzaak : Bij ons vindt u echter geen massa’s verschillende soorten, maar wel kwalitatief materiaal, zowel wat betreft dierenbenodigdheden ALS voeding voor zowel huisdieren en neerhofdieren.

De Dierenvriend heeft een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden voor honden, katten, vissen, hamsters, cavia’s, konijnen, kippen e.a.

Zoekt u iets specifiek, of heeft u een vraag over het welzijn van uw dier, dan proberen we u hierbij zoveel mogelijk te helpen.

Meer info over ons aanbod.